Herinrichting Eikenheuvelweg

De Eikenheuvelweg is aan het einde van haar technische levensduur en moet volledig vervangen gaan worden. De weginrichting voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen voor beeld en kwaliteit. Daarnaast wordt de Eikenheuvelweg gebruikt als landbouw- en sluiproute.

Samen met omwonenden is er een nieuw ontwerp voor de Eikenheuvelweg gemaakt. Dit nieuwe ontwerp is met andere belanghebbenden zoals ambulancepost en landbouworganisaties afgestemd. In het nieuwe ontwerp is een wegafsluiting ter hoogte van de ambulancepost opgenomen. Deze afsluiting geldt niet voor het landbouwverkeer. Er wordt een voorziening getroffen waar het landbouwverkeer overheen kan rijden.

Inloopavond op 16 november 2023

Het opgestelde ontwerp presenteren we tijdens een inloopavond voor omwonenden op 16 november 2023. Deze bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in de kantine van de gemeentewerf aan de Hockeyweg 3 in Uden. Reageren op het ontwerp kan tot 1 december 2023 met dit reactieformulier schetsontwerp Eikenheuvelweg (PDF, 37.1 kB).

Documenten

Visualisatie wegbeeld

​​Visualisatie agrisluis

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?