Gezocht! Lokale experts en talenten voor samenwerking in nieuwe S.I.L.O.

Geplaatst op donderdag 13 april 2023

Wil jij meebouwen om Maashorst nog sterker neer te zetten? Gemeente Maashorst lanceert in samenwerking met Campus Uden de ‘Social Innovation and Learning Organization’, kortweg S.I.L.O.

Omdat wij geloven in de kracht en het talent van onze inwoners, ondernemers, organisaties en collega’s, jong en oud, stellen wij een team samen van jongeren én professionals. Dit team gaat (samen)werken aan het marketingcommunicatieplan dat onze gemeente op de kaart zet.

Werk mee om te zorgen dat iedereen via Google, Social Media, lokale radio, tv of welke andere manier dan ook, weet wat voor moois Maashorst te bieden heeft.

Heb je interesse om deel te nemen aan het team? Bekijk meer informatie op de website van Explore Maashorst en meld je aan voor het project. Voor eventuele vragen kan je ook contact opnemen met Malou Verhagen: Malou.Verhagen@gemeentemaashorst.nl

Bekijk meer informatie & meld je aan!

• Militaire oefening 19 t/m 23 juni 2023

2 jun 2023 - Van 19 t/m 23 juni 2023 houdt de Koninklijke Landmacht een oefening binnen onze gemeente.

• 14 Juni fietsbeugels rond Markt niet beschikbaar!

2 jun 2023 - Woensdagavond 14 juni organiseert de Tros het Muziekfeest op het plein op de Markt in Uden. De Markt wordt die dag ingericht als evenemententerrein. Als gevolg zijn de fietsbeugels rond de Markt de gehele dag (tijdens de opbouw én tijdens het feest) niet te gebruiken.

• Industrielaan gefaseerd afgesloten 1 juni t/m 28 juli

1 jun 2023 - Donderdag 1 juni is aannemer Hurkmans gestart met de geplande werkzaamheden aan de Industrielaan tussen de Rondweg en de Lippstadtsingel/N264.

• Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

1 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.