Gezocht! Lokale experts en talenten voor samenwerking in nieuwe S.I.L.O.

Geplaatst op donderdag 13 april 2023

Wil jij meebouwen om Maashorst nog sterker neer te zetten? Gemeente Maashorst lanceert in samenwerking met Campus Uden de ‘Social Innovation and Learning Organization’, kortweg S.I.L.O.

Omdat wij geloven in de kracht en het talent van onze inwoners, ondernemers, organisaties en collega’s, jong en oud, stellen wij een team samen van jongeren én professionals. Dit team gaat (samen)werken aan het marketingcommunicatieplan dat onze gemeente op de kaart zet.

Werk mee om te zorgen dat iedereen via Google, Social Media, lokale radio, tv of welke andere manier dan ook, weet wat voor moois Maashorst te bieden heeft.

Heb je interesse om deel te nemen aan het team? Bekijk meer informatie op de website van Explore Maashorst en meld je aan voor het project. Voor eventuele vragen kan je ook contact opnemen met Malou Verhagen: Malou.Verhagen@gemeentemaashorst.nl

Bekijk meer informatie & meld je aan!