Fietsenkijkdag zaterdag 20 januari 2024

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2024

Op zaterdag 20 januari tussen 10.00 en 11.00 uur vindt er weer een fietsenkijk- en verkoopdag plaats op de gemeentewerf aan de Hockeyweg 3 in Uden. Er zijn ongeveer 35 fietsen te koop.

Op deze dag kun je een bod uitbrengen op gevonden fietsen, waarvan de wettelijke bewaartermijn van drie maanden verstreken is. Je vult jouw naam, het nummer van de fiets en jouw bod in op een inschrijfformulier. Ter plekke wordt bekend gemaakt wie de hoogste bieder is. Kopers moeten het aankoopbedrag direct contant betalen. Er is geen pinapparaat aanwezig.

Uiteraard mag je ook op meerdere fietsen een bod doen. Je bent dan wel verplicht die fietsen te kopen waarvoor je het hoogste bod hebt gedaan.

• Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

• Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

• Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

• Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.