Hoe goed ken jij de raad? Vul de vragenlijst in!

Geplaatst op woensdag 7 februari 2024

Hoe goed ken jij de gemeenteraad? Hoe denk je over ze en in welke mate ben je bij de politiek betrokken? De raad is erg nieuwsgierig naar hoe jij en andere inwoners van Maashorst naar de raad kijken. Ook willen zij ontdekken of er voor jou een drempel is om mee te denken.

Met het invullen van de vragenlijst help jij de raad op weg. De raad kan namelijk door alle antwoorden zien wat er goed gaat en ook wat er nog beter kan. Dus vul de vragenlijst in. Dit kan anoniem en duurt ongeveer 6 minuten. De vragenlijst vind je hier (Deze link gaat naar een andere website).

Alvast bedankt!

• Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

• Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

• Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

• Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.