Gedeeltelijke afsluiting provinciale weg N605 in Volkel

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2024

Vanaf maandag 26 februari tot medio april is de provinciale weg N605 gedeeltelijk afgesloten. Aannemersbedrijf Hurkmans en Zonen voert in die periode in opdracht van Enexis werkzaamheden uit ter verbetering van het elektriciteitsnet. Tijdens de werkzaamheden wordt een aantal straten afgesloten zodat medewerkers veilig en met voldoende ruimte kunnen werken.

Welke straten zijn afgesloten

De afsluiting betreft de N605 Brabantstraat, Leeuwstraat en Nieuwe Udenseweg in Volkel. Deze straten zijn gedurende de afsluiting alleen bereikbaar voor fietsers, bus- en hulpdiensten en bestemmingsverkeer. Aanliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Overig verkeer zal worden omgeleid via de Zeelandsedijk. Mocht de bereikbaarheid door omstandigheden in het geding komen, dan zal Enexis hier tijdig over communiceren.

Afbeelding van kaartje met precieze afsluiting tijdens werkzaamheden

Meer informatie

Bij vragen kun je contact opnemen met Aannemersbedrijf Hurkmans via telefoonnummer 0493 - 49 84 98. Vraag vervolgens naar de projectleider van de werkzaamheden in Boekel.

• Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

• Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

• Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

• Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.