Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent. Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Vier samen de vrijheid en kom onze bevrijdingsvuur estafettelopers aanmoedigen op 5 mei

Geplaatst op dinsdag 2 april 2024

Sinds 1948 wordt in de nacht van 4 op 5 mei het Bevrijdingsvuur ontstoken op het 5 Mei plein in Wageningen. Het vuur staat symbool voor vrede en vrijheid. Het is een belangrijk moment in het herdenken op 4 mei en het vieren van de verkregen vrijheid op 5 mei.

Vorig jaar brachten estafettelopers uit Maashorst het vuur voor de eerste keer naar onze gemeente. Aan dit speciale evenement doen dit jaar ruim 2000 sporters uit heel Nederland mee, ook uit Maashorst.

Laten we op 5 mei onze hardlopers langs de route aanmoedigen en hen een extra warm welkom geven. En laten we samen het vuur in alle kernen in Maashorst ontsteken, elkaar ontmoeten en met elkaar de vrijheid vieren. Een beleving die je niet wil missen.

Jij komt toch ook?

Tot ziens op 5 mei!

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?