Inkoop en aanbesteding

Gemeente Maashorst koopt soms haar diensten, leveringen en werken in via een aanbesteding, zodat we kunnen beoordelen welke onderneming ons het best kan helpen. Zo proberen we effectief om te gaan met het gemeenschapsgeld.

Bij het inkopen van leveringen, diensten en werken streeft de gemeente Maashorst er naar om de prijs-kwaliteitverhouding te optimaliseren. Daarom is er een inkoopbeleid opgesteld, waarin de doelstellingen en uitgangspunten van de inkoopactiviteiten van de gemeente zijn aangegeven.

Regels

Schrijf jouw bedrijf in voor een opdracht

Ben je ondernemer en ben je geïnteresseerd in zaken doen met de gemeente Maashorst? Laat dan jouw gegevens bij ons achter via de website van Bizob (Deze link gaat naar een andere website). Je bent dan bij ons bekend en wij kunnen jou benaderen voor het uitbrengen van een offerte.

Inhuurportaal 

Ben je geïnteresseerd in een inhuuropdracht voor Maashorst? Wij maken gebruik van de inhuurportal van Werken in Noord-Oost Brabant (Deze link gaat naar een andere website). Als je je via deze website aanmeldt, kun je meedingen voor opdrachten die op de inhuurportaal worden geplaatst.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 0413 - 28 19 11.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?