Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Laptop of schooltas

De computer/laptop- en schooltasregeling is een bijdrage van maximaal € 750,00, voor de aanschaf van een computer of laptop en schooltas.

Voorwaarden computer/laptop- en schooltasregeling

Aanvragen computer/laptop- en schooltasregeling

Heb je een uitkering van de Participatiewet (IOAW-uitkering of een periodieke bijzondere bijstand)? Gebruik dan het Aanvraagformulier Minimavoorzieningen en bijzondere bijstand (PDF, 804.6 kB). Dit geldt ook als je in de afgelopen 12 maanden al eerder bijzondere bijstand hebt gekregen. Voorwaarde is dan wel dat er in de tussentijd niets is in jouw situatie is veranderd.

In alle andere gevallen (dus als je nu geen uitkering ontvangt) gebruik je het Aanvraagformulier Minimavoorzieningen en bijzondere bijstand (zonder lopende uitkering) (PDF, 913.8 kB).

Stuur jouw ondertekende aanvraag en eventuele bijlagen naar de gemeente Maashorst, t.a.v de afdeling Sociaal Domein, Postbus 83, 5400 AB Uden. Of doe ze in de brievenbus van het gemeentehuis.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?