Parkeervergunning

In het centrum van Uden geldt betaald parkeren. Ook kan er geparkeerd worden met een vergunning. Bewoners van het centrum en bewoners van de wijken rond het centrum kunnen een parkeervergunning aanvragen. Bewoners van de Rooijsestraat kunnen een parkeervergunning aanvragen voor het gebied Schil-West.

Parkeervergunningen van de gemeente Maashorst zijn digitaal en gekoppeld aan uw kenteken. Je krijgt dus geen papieren vergunning, jouw kenteken wordt bij controle gescand.

Aanvragen parkeervergunning (Deze link gaat naar een andere website)

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Voorwaarden

Een parkeervergunning staat op naam en hoort bij een auto. Verhuis je naar een andere parkeergebied, of wijzigt jouw kenteken, dan moet je dit aan de gemeente doorgeven. Je komt in aanmerking voor een parkeervergunning als:

De afhandeling voor een aanvraag van een parkeervergunning kan maximaal 6 weken duren. De parkeervergunning wordt per gebied uitgegeven en is alleen geldig binnen dat gebied. Let op: de parkeervergunning wordt voor één jaar verleend en iedere keer stilzwijgend verlengd, tenzij deze wordt opgezegd. De parkeervergunning biedt geen garantie op plaats.

Kosten

Product Tarief

Gebied vergunninghouders (schil Noord, Zuid en West)

Let op: bewoners van de Rooijsestraat kunnen een vergunning aanvragen voor schil West.

€ 41,05 per jaar
Betaald parkeergebied (Uden Centrum, Noord en Zuid) € 79,50 per jaar
Bezoekerskaartjes (per 25 stuks) € 6,65

Parkeervergunning wijzigen

Heb je een (tijdelijke) andere auto? Dan moet je het kenteken op uw parkeervergunning laten aanpassen. Dit kan telefonisch via 0413 - 28 19 11.

Het opzeggen van een parkeervergunning kan digitaal (Deze link gaat naar een andere website) of op afspraak (Deze link gaat naar een andere website) bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?