Repelakker III Zeeland

Aan de rand van Zeeland, dicht bij het centrum is het heerlijk wonen in het groen. Dat is Repelakker, een jonge nieuwbouwwijk die volop in ontwikkeling is. Na Repelakker 1 en 2, biedt ook Repelakker 3 volop ruimte voor woningbouw. Daar geniet je straks van rust, water en groen in een fijne nieuwe wijk. Repelakker 3 wordt ontwikkeld door Novaform Vastgoedontwikkelaars, Bouwbedrijf Wagemakers BV, Muller Bouw BV en de gemeente Maashorst.

Masterplan

In het plangebied is ruimte voor diverse soorten woningen in het koop- en huursegment en mogelijk zelfbouw. Op dit moment is de concrete invulling van het plangebied nog niet bekend. Vorig jaar zijn we samen met de projectontwikkelaars die eigenaren zijn van het merendeel van de grond gestart met de voorbereidingen van een masterplan. Begin maart zijn omwonenden en andere geïnteresseerden tijdens een informatiebijeenkomst bijgepraat over de stand van zaken. De input van deze bijeenkomst wordt meegenomen in de vervolgstappen om naar een definitief masterplan en bestemmingsplan voor de nieuwe wijk te komen.

Planning

Het vaststellen van het Masterplan staat gepland voor het 2e kwartaal van 2022. Zodra dit is gebeurd, kunnen het bestemmings- en stedenbouwkundig plan worden uitgewerkt. In deze plannen worden de regels opgenomen over waar woningen gebouwd mogen worden, hoe deze eruit mogen zien en welke delen van het gebied als groen worden ingericht. We verwachten dat deze procedures eind dit jaar in procedure te kunnen brengen. Start bouw zal op zijn vroegst eind 2023 zijn.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit project neem dan contact op met de gemeentelijke kavelwinkel via kavel@gemeentemaashorst.nl.
Op de gezamenlijke website van de ontwikkelaars (Deze link gaat naar een andere website) vindt u aanvullende informatie over het plangebied.

U leest daar ook de veel gestelde vragen en kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?