Koninklijke Onderscheiding voor Jeroen Kuitert

Geplaatst op vrijdag 25 november 2022

Vandaag heeft burgemeester Paul Rüpp een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer W.J.(Jeroen) Kuitert uit Uden. De uitreiking heeft plaats gevonden in besloten kring. De heer W.J. Kuitert ontvangt de onderscheiding vanwege de volgende verdiensten:

1986-1992 Hockeyclub Boekel

De heer Kuitert is mede-oprichter van Hockeyclub Boekel. Voor vele teams was hij de trainer en heeft hij de clubscheidsrechters begeleid.

1992-1996 Bondscheidsrechter Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, afdeling Zuid-Nederland

De heer Kuitert was bondscheidrechter in het district Zuid-Nederland. Hij heeft vele scheidsrechters begeleid om de kwaliteit van de arbitrage te verbeteren en te monitoren.

2000-2014 Bestuurslid en vrijwilliger bij Ski- en Snowboardclub De Schans in Uden

De heer Kuitert is als vrijwilliger actief geweest, voornamelijk voor onderhoudsklussen. In 2007 heeft hij vanuit een interim-bestuur een nieuw bestuur geformeerd. Van 2012-2014 is hij voorzitter geweest.

2008-heden Gilde Sint Barbara en Sint Lucia te Uden

De heer Kuitert is mede-heroprichter van het gilde in Uden. Van 2013 tot 2017 is hij hoofdman geweest. In 2011 en 2019 heeft hij zich tot Koning geschoten. Vanaf 2015 heeft de heer Kuitert zich ingezet voor het behoud van het Knekelhuisje. Onder leiding van de heer Kuitert is er zes jaar geklust aan het Kneklehuisje met als resultaat dat er een mooi stukje oud Uden behouden is gebleven.

De heer Kuitert wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer nieuws

 • Start procedure voor nieuwe burgemeester

  8 jun 2023 - De gemeenteraad van Maashorst start met het proces om een nieuwe burgemeester te vinden.

 • Door samenwerken écht impact maken met recreatie & toerisme in Noordoost Brabant

  8 jun 2023 - Op 6 juni 2023 bezorgden wethouder Van den Heuvel en wethouder Van Kessel namens tien regiogemeenten uit Noordoost Brabant een telegram bij de voorzitters van MOOS, de Maasmeanders en de Maashorstboeren. De inhoud van het bericht is een reactie op de flessenpost die vorig jaar als noodkreet door de voorzitters werd bezorgd bij diverse gemeenten in Noordoost Brabant.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  8 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

 • Mega kermis Uden maakt haar naam waar!

  8 jun 2023 - Woensdag 7 juni is het programma en de attractielijst van de Mega Kermis Uden 2023 bekend gemaakt tijdens een persmoment op de Markt in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?