Kom een kijkje nemen in de asielopvanglocatie in Uden

Geplaatst op woensdag 6 december 2023

Binnenkort begint het COA met de noodopvang van asielzoekers in het Van der Valk Hotel in Uden. Bent u benieuwd hoe een dergelijke opvang in zijn werk gaat? Het COA nodigt u van harte uit een kijkje te komen nemen. U kunt komen kijken op:

• Donderdag 7 december tussen 17.00 en 19.00 uur.

• Zaterdag 9 december tussen 12.00 en 14.00 uur.

U wordt ontvangen in de centrale ontvangstruimte (Rondweg 2). Daar vertrekt elke 20 minuten een rondleiding door het gebouw. U hoeft zich niet aan te melden

• Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

• Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

• Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

• Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.