Kom een kijkje nemen in de asielopvanglocatie in Uden

Geplaatst op woensdag 6 december 2023

Binnenkort begint het COA met de noodopvang van asielzoekers in het Van der Valk Hotel in Uden. Bent u benieuwd hoe een dergelijke opvang in zijn werk gaat? Het COA nodigt u van harte uit een kijkje te komen nemen. U kunt komen kijken op:

 • Donderdag 7 december tussen 17.00 en 19.00 uur.

 • Zaterdag 9 december tussen 12.00 en 14.00 uur.

U wordt ontvangen in de centrale ontvangstruimte (Rondweg 2). Daar vertrekt elke 20 minuten een rondleiding door het gebouw. U hoeft zich niet aan te melden

Meer nieuws

 • Vele regen vertraagt groenonderhoud

  10 jun 2024 - Er is de afgelopen maanden veel regen gevallen. We kunnen het groenonderhoud om die reden niet overal uitvoeren zoals gebruikelijk.

 • Informatieavond Omklap N605 Volkel

  7 jun 2024 - Maashorst en provincie Noord-Brabant werken samen aan de Omklap N605 Volkel. Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Tijdens een inloopavond op maandag 17 juni 2024 kun je de tekeningen zien en geven we uitleg over de plannen.

 • Bereikbaarheid in de regio

  7 jun 2024 - Een goede bereikbaarheid in onze regio is belangrijk. Daarom willen we graag weten welk vervoer onze inwoners gebruiken en welke problemen ze daarbij mogelijk tegenkomen. Ook horen we graag jouw wensen en ideeën. Vul jij de vragenlijst in?

 • De mobiele milieustraat is onderweg

  7 jun 2024 - Lever je klein grof huishoudelijk afval gratis in en help mee afval scheiden. We maken het je graag makkelijk.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?