Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Oproep deskundigenpanel

Geplaatst op woensdag 6 december 2023

Maashorst zoekt leden voor het deskundigenpanel dat projectvoorstellen beoordeelt die worden ingediend voor grootschalige zonne-energieparken in de gemeente. De deskundigen voorzien deze plannen ook van een verbeteradvies richting de initiatiefnemers. Daarnaast adviseert het panel de gemeente in proces/beleidsverbeteringen en over de voorkeursvolgorde die toegepast wordt in geval dat er meer dan het vergunbare aantal hectare aan projecten wordt ingediend.

Het panel bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een landschapsdeskundige, een specialist ruimtelijke ordening, een ecoloog, een specialist participatie zonne-energieparken en een specialist businesscase zon (financiële en energetische haalbaarheid). Meer informatie over de verschillende functies en de taken van panelleden staan op www.gemeentemaashorst.nl/zonneparken (Deze link gaat naar een andere website). Aanmelden voor een van de functies kan ook via de site of met deze QR-code.

Meer nieuws

 • Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

  23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

 • Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

  21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

 • Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

  20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

 • Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

  20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?