Vanaf 1 januari 2024 Milieustraat Maashorst voor alle inwoners Maashorst

Geplaatst op vrijdag 15 december 2023

Vanaf 1 januari 2024 hebben we één Milieustraat voor alle inwoners van Maashorst: de Milieustraat Maashorst, Mariniersstraat 1 in Uden. Per januari is het contract met de gemeente Oss afgelopen en is het Duurzaamheidsplein Oss niet meer toegankelijk voor inwoners uit Reek, Schaijk en Zeeland.

Openingstijden

We verruimen de openingstijden omdat meer inwoners van de Milieustraat gebruik gaan maken. De Milieustraat is 6 dagen per week open en gaat vanaf januari 2024 op alle openingsdagen een uur eerder open:

  • Maandag t/m vrijdag 12.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 8.00 – 15.00 uur

Houd er rekening mee dat vrijdag en vooral zaterdag de drukste dagen zijn. Kom liever op maandag t/m donderdag, dan is het rustiger.

Milieustraat Maashorst

  • Op de Milieustraat Maashorst worden 26 materiaalsoorten gescheiden: 16 stromen zijn gratis, 11 betaald.
    Er zijn twee routes op de Milieustraat; een gratis en een betaalde route. Je rijdt eerst de gratis route. Daarna kom je bij de ingang voor de betaalde route. Zo houd je bij de kassa alleen de betaalde afvalstromen over.
  • Kijk op de plattegrond (PDF, 98.2 kB), zodat je je aanhanger en auto slim kunt laden en minder hoeft uit te zoeken op de Milieustraat zelf. Dat scheelt in tijd.
  • Er kan alleen gepind worden, neem je legitimatie mee.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?