Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Proef met kabelgoten

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

Steeds meer mensen hebben een elektrische auto. Deze auto's moeten opladen. Als je een eigen oprit hebt, kun je jouw auto opladen vanaf een eigen oplaadpunt. Maar als je geen eigen oprit hebt, ben je afhankelijk van openbare laadpunten. Daarom loopt er nu een proef met het leggen van kabelgoten.

Kabelgoottegel

Dankzij een kabelgoottegel kun je jouw elektrische auto opladen met een eigen oplaadpunt aan huis, zonder dat je daarvoor een eigen oprit nodig hebt. Een kabelgoottegel zorgt er namelijk voor dat je de oplaadkabel van het oplaadpunt, naar je auto kunt laten lopen. De oplaadkabel past in de kabelgoottegel. De oplaadkabel ligt hierdoor niet op de stoep, waardoor buurtbewoners er geen last van hebben.

Meedoen aan de proef

We zoeken nog inwoners die willen deelnemen aan deze proef. Op onze website lees je alles over het project en hoe je kan aanmelden voor de proef.

Meer nieuws

 • Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

  23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

 • Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

  21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

 • Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

  20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

 • Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

  20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?