Proef met kabelgoten

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

Steeds meer mensen hebben een elektrische auto. Deze auto's moeten opladen. Als je een eigen oprit hebt, kun je jouw auto opladen vanaf een eigen oplaadpunt. Maar als je geen eigen oprit hebt, ben je afhankelijk van openbare laadpunten. Daarom loopt er nu een proef met het leggen van kabelgoten.

Kabelgoottegel

Dankzij een kabelgoottegel kun je jouw elektrische auto opladen met een eigen oplaadpunt aan huis, zonder dat je daarvoor een eigen oprit nodig hebt. Een kabelgoottegel zorgt er namelijk voor dat je de oplaadkabel van het oplaadpunt, naar je auto kunt laten lopen. De oplaadkabel past in de kabelgoottegel. De oplaadkabel ligt hierdoor niet op de stoep, waardoor buurtbewoners er geen last van hebben.

Meedoen aan de proef

We zoeken nog inwoners die willen deelnemen aan deze proef. Op onze website lees je alles over het project en hoe je kan aanmelden voor de proef.

• Financiën op orde, maar investeren in toekomst is nodig

23 mei 2024 - Maashorst ligt op schema met de bestuurlijke plannen en de financiën zijn op orde. Dat blijkt uit de jaarrekening 2023. Ook investeert Maashorst in de gemeentelijke organisatie, zodat die klaar is voor de toekomst. Dat blijkt ook uit de Kadernota voor 2025.

• De milieustraat komt naar je toe!

23 mei 2024 - Maashorst begint in juni met een mobiele milieustraat. Wethouder Jeroen van den Heuvel (Afval): “Daarmee willen we het inwoners makkelijker maken om hun recyclebaar, klein grof huishoudelijk afval en klein chemisch afval te scheiden.”

• Merielle ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning

23 mei 2024 - Merielle van Dijk (22 jaar) ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning voor haar enorme inzet als vrijwilliger bij de SOS in Volkel.

• Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk benoemd tot Hofleverancier

22 mei 2024 - Woensdag 22 mei had locoburgemeester Gijs van Heeswijk de eer om, namens de koning, het predicaat Hofleverancier te overhandigen aan Geert van Kraaij van Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?