Koninklijke Onderscheiding voor Rob de Gier

Geplaatst op maandag 8 januari 2024

Gisteren is Rob de Gier benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg deze onderscheiding uit handen van locoburgemeester Gijs van Heeswijk tijdens de receptie van het 50-jarig jubileum van zwemvereniging ZIOG. Rob geeft al ruim 45 jaar zwemles en is al 30 jaar bestuurslid. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van vele honderden zwemdiploma’s en daarmee aan de zwemveiligheid van kinderen en volwassenen in Uden en omstreken. Hij is ook een actief vrijwilliger bij carnavalsstichting De Knoerissen.

• Vele regen vertraagt groenonderhoud

10 jun 2024 - Er is de afgelopen maanden veel regen gevallen. We kunnen het groenonderhoud om die reden niet overal uitvoeren zoals gebruikelijk.

• Informatieavond Omklap N605 Volkel

7 jun 2024 - Maashorst en provincie Noord-Brabant werken samen aan de Omklap N605 Volkel. Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Tijdens een inloopavond op maandag 17 juni 2024 kun je de tekeningen zien en geven we uitleg over de plannen.

• Bereikbaarheid in de regio

7 jun 2024 - Een goede bereikbaarheid in onze regio is belangrijk. Daarom willen we graag weten welk vervoer onze inwoners gebruiken en welke problemen ze daarbij mogelijk tegenkomen. Ook horen we graag jouw wensen en ideeën. Vul jij de vragenlijst in?

• De mobiele milieustraat is onderweg

7 jun 2024 - Lever je klein grof huishoudelijk afval gratis in en help mee afval scheiden. We maken het je graag makkelijk.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?