Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Raadsinformatiebijeenkomst 20 november

Geplaatst op woensdag 22 november 2023

21 nov 2023 – Maandag 20 november hebben we, samen met het COA, het veiligheidsplan toegelicht aan de gemeenteraad. Zo vertelde onze veiligheidsdeskundige over de rolverdeling tussen gemeente (Boa’s), COA, politie en beveiliging en over preventieve maatregelen in de omgeving, zoals extra verlichting en cameratoezicht. Het COA vertelde over daginvulling, huisregels en begeleiding en wat het COA doet om overlast te voorkomen.

Hieronder vind je de presentatie die bij deze bijeenkomst is gebruikt.

Meer nieuws

 • Persverklaring opvang asielzoekers

  21 dec 2023 - Vandaag 20 december, zijn de eerste mensen gehuisvest in Hotel van der Valk. Kort daarna hoorden we dat de omgevingsvergunning die dat mogelijk maakt door de rechter geschorst is.

 • Raadsinformatiebrief 19 december

  20 dec 2023 - Dinsdag 19 december schreef het college weer een informatienota (raadsinformatiebrief) aan de gemeenteraad.

 • Raadsinformatiebrief 28 november

  4 dec 2023 - Dinsdag 28 november schreef het college weer een informatienota (raadsinformatiebrief, ofwel RIB) aan de gemeenteraad (verzonden op 29 november) over de voortgang van de voorbereidingen.

 • Asielopvang in Uden kan van start

  30 nov 2023 - Het COA en Van der Valk Hotel hebben inmiddels voldaan aan alle voorwaarden die het college van B en W stelde aan de opvang van asielzoekers in het hotel.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?