Herinrichting De Bogerd

De Bogerd is een wijk in Uden die is aangelegd in de jaren 50. De inrichting van de openbare ruimte in de wijk voldoet niet meer aan de huidige richtlijnen.

De bestrating is versleten en moet worden vervangen. Om ervoor te zorgen dat het afvalwater goed afgevoerd kan worden, gaan we het huidige gemengde riool vervangen. Het uitvoeren van deze herinrichting biedt meteen een kans om ook andere dingen aan te pakken, zoals de openbare ruimte toekomstbestendig en duurzaam inrichten. Het doel is om te komen tot een gedragen herinrichtingsplan voor het vernieuwen van de openbare ruimte, waardoor deze weer leefbaarder wordt.

Waarom nu?

Woningbouw Area heeft in de wijk nieuwe woningen gebouwd. Na voltooiing van het woningbouwproject is uit weginspecties gebleken dat de bestrating schade heeft en aan vervanging toe is. Vervanging is nodig om de veiligheid van de weggebruikers te waarborgen.

Gebied

De herinrichting van de openbare ruimte betreft de volgende straten:

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over dit project? Neem dan contact op met projectleider Robert-Jan van Cooten via robert-jan.vancooten@gemeentemaashorst.nl.

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?