N264 Uden

De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeente Maashorst aan het verbeteren van de verkeersafwikkeling, de leefbaarheid en de kwaliteit van de omgeving nabij de N264.

Werkzaamheden N264 kunnen doorgaan

Eerder gaf de provincie aan dat de werkzaamheden voor dit project stilgelegd moesten worden door de ontwikkelingen rondom stikstof. Nu is gebleken dat de werkzaamheden weer hervat kunnen worden. Meer informatie hierover kun je lezen in de nieuwsbrieven op de website van de Provincie (brabant.nl) (Deze link gaat naar een andere website).

Start werkzaamheden 21 augustus

Vanaf 21 augustus start BAM met de werkzaamheden aan de N264 tussen de A50 tot en met de rotonde Wilhelminastraat. Meer informatie hierover en over de afsluitingen lees je in het nieuwsbericht op onze website.

Maatregelen die genomen zijn:

Maatregelen die later worden genomen:

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken? Meer informatie vind je op de website N264 Uden - Provincie Noord-Brabant (Deze link gaat naar een andere website) van de provincie. Of meld je aan voor de nieuwsbrief op de website van de Provincie (Deze link gaat naar een andere website).

Daarnaast heeft aannemer BAM een gratis app: ‘Bouwapp’. In deze app staat informatie over de planning van de werkzaamheden, nieuwsberichten, omleidingen en contactgegevens. Wanneer je ‘ontvang meldingen’ in de app aanzet, krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuw bericht in de app is geplaatst.

Vragen en/of opmerkingen?

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over de werkzaamheden, neem dan contact op met de BAM:

via telefoon: 070 – 370 23 11 (24/7) urgente zaken
via email: N264@bam.com in geval van niet-urgente zaken

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?