N264 Uden

De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeente Maashorst aan het verbeteren van de verkeersafwikkeling, de leefbaarheid en de kwaliteit van de omgeving nabij de N264.

Een simulatie video van dit project kunt u hier (Deze link gaat naar een andere website) bekijken.

Maatregelen

Maatregelen die nu worden genomen zijn:

Maatregelen die later worden genomen zijn:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief op Aanmelden Nieuwsbrief N264 (Deze link gaat naar een andere website)

Werkzaamheden tunnel Nieuwsstraat

De tunnel Nieuwstraat heeft te kampen met lekkages. Daardoor kan er water in de tunnel blijven staan. Zeker in de winterperiode kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen als dit water opvriest. Daarom wordt de tunnel nu gerenoveerd. Ook wordt de Nieuwstraat ingericht als fietsstraat.
De werkzaamheden duren van maandag 10 oktober 2022 tot vrijdag 16 december 2022. De tunnel is in die periode afgesloten voor alle verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Zeelandsedijk. Fietsers tussen Volkel en Uden worden omgeleid via de tunnel Vloetrand. De omleidingsroutes zijn met gele borden aangegeven.

Meer informatie

Meer informatie staat op de website van de Provincie Noord-Brabant. (Deze link gaat naar een andere website) Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Maartje van Moll van de provincie Noord-Brabant via e-mail n264uden@brabant.nl, of tel. 073 - 681 28 12.
 

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?