N264 Uden

De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeente Maashorst aan het verbeteren van de verkeersafwikkeling, de leefbaarheid en de kwaliteit van de omgeving nabij de N264.

Een simulatie video van dit project kunt u hier (Deze link gaat naar een andere website) bekijken.

Werkzaamheden N264 kunnen doorgaan

Eerder gaf de provincie aan dat de werkzaamheden voor dit project stilgelegd moesten worden door de ontwikkelingen rondom stikstof. Nu is gebleken dat de werkzaamheden weer hervat kunnen worden. Meer informatie hierover kan je lezen in de nieuwsbrief van de provincie. Hier staat ook de nieuwe planning in van de hervatting van de bomenkap: Nieuwsbrief N264 Uden - 14 Maart 2023 (brabant.nl) (Deze link gaat naar een andere website)
 

Maatregelen die genomen zijn:

Maatregelen die later worden genomen zijn:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief op Aanmelden Nieuwsbrief N264 (Deze link gaat naar een andere website)

Meer informatie

Meer informatie staat op de website van de Provincie Noord-Brabant. (Deze link gaat naar een andere website) Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Maartje van Moll van de provincie Noord-Brabant via e-mail n264uden@brabant.nl, of tel. 073 - 681 28 12.
 

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?