N264 Uden

De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeente Maashorst aan het verbeteren van de verkeersafwikkeling, de leefbaarheid en de kwaliteit van de omgeving nabij de N264.

Nachtafsluiting N264 en Velmolenweg

Wanneer: Iedere nacht van maandag 13 mei tot en met zaterdagochtend 8 juni van 20.00 uur tot 6.00 uur

Waar: N264 volledig dicht tussen Karrevracht en Industrielaan. Velmolenweg dicht tussen Vijverlaan en N264. Verlengde Velmolenweg dicht tussen Graveur en N264.

Voor info over het Openbaar Vervoer verwijzen we naar de website en/of app van Arriva en de Bam Infra projecten-app (zie onderaan deze pagina).

Volledige afsluiting N264 en Velmolenweg

Wanneer: van 29 mei 20.00 uur tot maandagochtend 3 juni 6.00 uur

Waar: N264 volledig dicht tussen Karrevracht en Industrielaan. Velmolenweg dicht tussen Vijverlaan en N264. Verlengde Velmolenweg dicht tussen Graveur en N264.

Voor info over het Openbaar Vervoer verwijzen we naar de website en/of app van Arriva en de Bam Infra projecten-app (zie onderaan deze pagina).

Voor meer informatie verwijzen we naar deze folder (PDF, 667.7 kB) met daarin een overzicht van alle afsluitingen en werkzaamheden.

Overlast

Wegwerkzaamheden gaan altijd gepaard met enige overlast en hinder zoals beperkte bereikbaarheid, geluidsoverlast en stof. BAM zal proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dit doen ze door luidruchtige werkzaamheden zo veel mogelijk uit te voeren tussen 7.00 – 24.00 uur. En dankzij een goede voorbereiding en een zorgvuldige planning houden ze de periode dat ze aan het werk zijn zo kort mogelijk. Mocht je toch veel overlast ervaren? BAM is 24/7 bereiken op het volgende nummer: 070 – 370 23 11.

---

Werkzaamheden N264 kunnen doorgaan

Eerder gaf de provincie aan dat de werkzaamheden voor dit project stilgelegd moesten worden door de ontwikkelingen rondom stikstof. Nu is gebleken dat de werkzaamheden weer hervat kunnen worden. Meer informatie hierover kun je lezen in de nieuwsbrieven op de website van de Provincie (brabant.nl) (Deze link gaat naar een andere website).

Start werkzaamheden 21 augustus 2023

Vanaf 21 augustus 2023 is BAM gestart met de werkzaamheden aan de N264 tussen de A50 tot en met de rotonde Wilhelminastraat. Meer informatie hierover en over de afsluitingen lees je in het nieuwsbericht op onze website.

Maatregelen die genomen zijn:

Maatregelen die later worden genomen:

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken? Meer informatie vind je op de website N264 Uden - Provincie Noord-Brabant (Deze link gaat naar een andere website) van de provincie. Of meld je aan voor de nieuwsbrief op de website van de Provincie (Deze link gaat naar een andere website).

Daarnaast heeft aannemer BAM een gratis app: ‘Bouwapp’. In deze app staat informatie over de planning van de werkzaamheden, nieuwsberichten, omleidingen en contactgegevens. Wanneer je ‘ontvang meldingen’ in de app aanzet, krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuw bericht in de app is geplaatst.

Vragen en/of opmerkingen?

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over de werkzaamheden, neem dan contact op met de BAM:

via telefoon: 070 – 370 23 11 (24/7) urgente zaken
via e-mail: N264@bam.com als het niet urgent is

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?