De buurtsportcoaches

Missie Maashorst Samen gezond & in beweging gaat themagewijs aan de slag met de projectdoelstellingen. Per thema is er een buurtsportcoach als contactpersoon.

De thema's zijn:

Inclusief sporten en bewegen

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te kunnen bewegen en sporten of aan te sluiten bij het reguliere aanbod. Bij Missie

Maashorst, Samen gezond & in beweging dragen we eraan bij dat iedereen kan meedoen in een inclusieve samenleving. Gelijke rechten voor iedereen. Niemand wordt buitengesloten en iedereen hoort erbij. Dat draagt bij aan een goed leven en een positieve gezondheid voor alle inwoners van gemeente Maashorst.

Verantwoordelijke regisseur: Bernadet Schutter

foto Bernadette Schutter
  • Regisseur inclusief sporten en bewegen
  • E-mail: b.schutter@ssnb.nl
  • Telefoonnummer: 06-8365 7079
  • Locatie: Mondriaanplein 16a Uden (ruimte 203)
  • Aanwezig: Maandag t/m donderdag

Vitale sport- en beweegaanbieders en duurzame sport- en beweeginfrastructuur

Onze ambitie is dat sport- en beweegaanbieders in de gemeente vitaal en dus toekomstbestendig zijn. Dat zij de financiële en organisatorische basis op orde hebben en zich richten op passend aanbod en bindingsvormen. De sport- en beweegaanbieders doen dit met behoud van de positieve sportcultuur waarbij we een maatschappelijke rol stimuleren.

Missie Maashorst, Samen gezond & in beweging ondersteunt de sport en beweegaanbieders in de gemeente Maashorst bij hun verenigkracht. Op deze manier zorgen we ervoor dat geen enkele sport en beweegaanbieder buitenspel staat en dat er voor iedereen een mogelijkheid (Deze link gaat naar een andere website) is tot bewegen.

foto Lieke ReindersVerantwoordelijke regisseur: Lieke Reinders

Van jongs af aan vaardig in bewegen

De laatste jaren bewegen kinderen steeds minder en gaan hun motorische vaardigheden sterk achteruit. Uit onderzoek blijkt dat goede motorische vaardigheden van belang zijn voor het ontwikkelen van een actieve leefstijl.

Missie Maashorst, Samen gezond & in beweging streeft ernaar dat in de gemeente Maashorst kinderen opgroeien die in beweging zijn. Dat ze beschikken over de juiste motorische vaardigheden. En dat ze bovenal plezier hebben in het ondernemen van sportieve beweegactiviteiten tijdens en na school. Op die manier leggen we een basis (Deze link gaat naar een andere website) voor een gezonde en actieve leefstijl in de toekomst.

foto Britt van HooffVerantwoordelijke regisseur: Britt van Hooff

Voor overige en algemene vragen kun je terecht bij Dominique Palmen, coördinator buurtsportcoaches, d.palmen@ssnb.nl.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?