We kunnen je helpen met rondkomen: collectieve zorgverzekering

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

In Maashorst hebben we allemaal regelingen om jou te helpen met rond te komen als je niet zo veel te besteden hebt. Meer mensen vinden het in deze tijden lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom kun je bij de gemeente terecht voor regelingen die je hierbij helpen. Hieronder vertellen we je graag meer over één van de regelingen.

Collectieve zorgverzekering

Iedereen in Nederland heeft een basis-zorgverzekering. Als je problemen hebt met je gezondheid, kan het verstandig zijn om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Dan krijg je een aantal medische kosten vergoed die niet onder de basisverzekering vallen. De gemeente Maashorst heeft een aanvullende zorgverzekering, voor mensen die dit wel nodig hebben maar niet zelf kunnen betalen.

Op deze pagina vind je de regeling. Hier vind je ook alle informatie over het aanvragen en een link naar het aanvraagformulier.

Neem contact met ons op

Wil je nog meer weten over deze regeling? Of heb je hulp nodig bij andere kosten? Neem contact op met ons team ‘Toegang Sociaal Domein’. Mail ons via info@gemeentemaashorst.nl of bel 0413 – 281911.

Twijfel je of je gebruik kunt maken van onze regelingen? Neem dan zeker ook contact op. We kijken graag met je mee.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?