Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Verhuizing doorgeven

Verhuist u naar de gemeente Maashorst vanuit een andere gemeente? Of verhuist u binnen de gemeente naar een ander adres? Geef dan uw verhuizing aan ons door. U wordt ingeschreven op het nieuwe adres en wij zorgen ervoor dat u uitgeschreven wordt van uw oude adres. Dit kunt u doorgeven vanaf 4 weken vóór de verhuizing tot uiterlijk 5 dagen ná de verhuizing. Als u te laat bent met het doorgeven van uw verhuizing, kan dit nadelige gevolgen hebben.

Digitale verhuisaangifte

Wilt u uw verhuizing online doorgeven? Dat kan heel eenvoudig. Klik hierboven op de knop ‘Direct regelen’. Hiervoor heeft u een Digid nodig.

Verhuizing doorgeven op het gemeentehuis

Wilt u liever persoonlijk uw verhuisaangifte regelen? Dan is dat geen probleem. Maak hiervoor online een afspraak via de button hieronder. Bellen kan natuurlijk ook.

Inschrijven (tijdelijk) op het vakantiepark Sandberghe

Wilt u zich tijdelijk inschrijven op het vakantiepark Sandberghe? Dat is mogelijk als u persoonlijk aangifte van verhuizing aan de balie doet.

Afspraak maken doorgeven verhuizing (Deze link gaat naar een andere website)

Wie kan de aangifte doorgeven?

Meenemen

Wanneer van toepassing bij inschrijving vakantiepark Sandberghe

Zorginstelling Muzerijk (Brabantzorg)

Gaat u of iemand in uw omgeving wonen bij de zorginstelling Muzerijk? Dan is het belangrijk dat u bij de aangifte het juiste adres (huisnummer en toevoeging) doorgeeft. De zorginstelling bij Muzerijk bestaat uit vier afdelingen:

Wonen (permanent) op een vakantiepark

Denkt u erover om een chalet of plek te huren of kopen op een recreatiepark om daar permanent te wonen? Het is niet toegestaan om permanent op een vakantiepark te verblijven. Onder bepaalde voorwaarden mag u ter overbrugging tijdelijk wonen op een recreatiepark. Alle informatie hierover en hoe u zich kunt inschrijven voor tijdelijke bewoning, leest u in de brochure over wonen op een recreatiepark (PDF, 43.4 kB). (PDF, 45.7 kB)

Verhuizen buiten de gemeente

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?