Verhuizing doorgeven

Verhuis je naar de gemeente Maashorst vanuit een andere gemeente? Of verhuis je binnen de gemeente naar een ander adres? Geef dan jouw verhuizing aan ons door. Je wordt ingeschreven op het nieuwe adres en wij zorgen ervoor dat je uitgeschreven wordt van jouw oude adres. Dit kun je doorgeven vanaf 4 weken vóór de verhuizing tot uiterlijk 5 dagen ná de verhuizing. Als je te laat bent met het doorgeven van jouw verhuizing, kan dit nadelige gevolgen hebben.

Digitale verhuisaangifte

Wil je jouw verhuizing online doorgeven? Dat kan heel eenvoudig. Klik hierboven op de knop ‘Direct regelen’. Hiervoor heb je een Digid nodig.

Verhuizing doorgeven op het gemeentehuis

Wil je liever persoonlijk jouw verhuisaangifte regelen? Dan is dat geen probleem. Maak hiervoor online een afspraak via de button hieronder. Bellen kan natuurlijk ook.

Inschrijven (tijdelijk) op het vakantiepark Sandberghe

Wil je je tijdelijk inschrijven op het vakantiepark Sandberghe? Dat is mogelijk als je persoonlijk aangifte van verhuizing aan de balie doet.

Afspraak maken doorgeven verhuizing (Deze link gaat naar een andere website)

Wie kan de aangifte doorgeven?

Meenemen

Wanneer van toepassing bij inschrijving vakantiepark Sandberghe

Zorginstelling Muzerijk (Brabantzorg)

Ga jij of iemand in jouw omgeving wonen bij de zorginstelling Muzerijk? Dan is het belangrijk dat je bij de aangifte het juiste adres (huisnummer en toevoeging) doorgeeft. De zorginstelling bij Muzerijk bestaat uit vier afdelingen:

Wonen (permanent) op een vakantiepark

Denk je erover om een chalet of plek te huren of kopen op een recreatiepark om daar permanent te wonen? Het is niet toegestaan om permanent op een vakantiepark te verblijven. Onder bepaalde voorwaarden mag je ter overbrugging tijdelijk wonen op een recreatiepark. Alle informatie hierover en hoe je je kunt inschrijven voor tijdelijke bewoning, lees je in de brochure over wonen op een recreatiepark (PDF, 43.4 kB). (PDF, 45.7 kB)

Verhuizen buiten de gemeente

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?