Onafhankelijke cliëntondersteuning

Cliëntondersteuners kunnen jou bijstaan bij de gesprekken die je moet voeren om een antwoord te krijgen op jouw hulpvraag. Zij kunnen je helpen wanneer je niet weet waar je moet zijn. Ook kunnen zij je helpen als je moeite hebt met structuur aanbrengen in jouw leven. Deze dienst is kosteloos.

Partijen die onafhankelijke cliëntondersteuning aanbieden, zijn:

Overige ondersteuning

Heb je moeite met het invullen van jouw dag?

Soms lukt het niet om zelf structuur aan te brengen in de dag of mee te doen in de samenleving. Familie, vrienden of buren kunnen jou daar misschien mee helpen. Je kunt ook terecht bij de activiteiten die worden georganiseerd in de wijkcentra en door de verschillende zorgcoöperaties. Sluit dit niet aan bij jouw behoeften? Dan kun je ook denken aan een dagbesteding vanuit een vrijwilligersorganisatie. Neem hiervoor contact op met welzijnsorganisatie ONS welzijn (Deze link gaat naar een andere website) of de Centrale Toegang Sociaal Domein via 0413 - 28 19 11 (Deze link gaat naar een andere website).

Heb je moeite met zelfstandig wonen en leven?

Heb je toch meer ondersteuning nodig? Dan kun je terecht bij de verschillende wijkwerkers, de medewerkers van ONS welzijn (Deze link gaat naar een andere website) en de preventiemedewerkers van de gemeente. Je kunt hen bereiken via de wijkcentra en zorgcoöperaties bij jou in de buurt. Wil je liever telefonisch contact opnemen? Dat kan via de Centrale Toegang Sociaal Domein: 0413 - 28 19 11 (Deze link gaat naar een andere website).

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?