Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Laatste nieuws

  • Uitnodiging voor gedecoreerden in de gemeente Maashorst

    27 mrt 2024 - Op zaterdag 27 april viert onze Koning zijn verjaardag en die vieren wij graag met alle gedecoreerden in onze gemeente. De burgemeester ontvangt u graag voor een lekker kopje koffie om 09.30 uur in de foyer van theater Markant in Uden.

  • Sluiting bedrijfspand in Uden na vondst grondstoffen drugs

    27 mrt 2024 - De burgemeester van Maashorst heeft tijdelijk een bedrijfspand laten sluiten aan de Koperslagerstraat in Uden. In dit pand zijn namelijk grondstoffen en materialen aangetroffen die kunnen worden gebruikt voor productie van synthetische drugs.

  • Bouwrijp maken plangebied Centrum Uden-Zuid gestart

    25 mrt 2024 - De bouwontwikkelingen in het plangebied Centrum Uden-Zuid zijn vandaag officieel gestart met het bouwrijp maken van het gebied, gelegen tussen de Muntmeester, Sesterlaan en Wislaan.

  • Koninklijke onderscheiding voor de heer J. van Driel

    20 mrt 2024 - Op 19 maart 2024 heeft burgemeester H. van der Pas een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer J van Driel. De uitreiking vond plaats in besloten kring.

Meer nieuws

Projecten Gemeente Maashorst

De projecten van gemeente Maashorst

Alle projecten