Melding of klacht woonomgeving

De openbare ruimte (woonomgeving) is een verzamelnaam voor plekken die wij allemaal gebruiken en die onder het beheer van de gemeente vallen. Zoals pleinen, straten, sportvelden en parken.

MOR melding (Melding Openbare Ruimte)

Is er iets stuk bij jou in de buurt? Ligt bijvoorbeeld een stoeptegel los? Of heb je een opmerking over het (onderhoud van) groen in jouw straat? Of wil je zwerfafval melden? Gebruik dan onderstaande knop 'Doorgeven Melding Openbare Ruimte (MOR)'.

Heb je een DigiD? Gebruik dan het digitale formulier om een MOR-melding te doen met DigiD.

Kapotte straatlantaarn

Heb je in jouw omgeving een kapotte straatlantaarn? Meld het dan via onderstaande knop.

Meld kapotte straatverlichting (Deze link gaat naar een andere website)

Noodgeval (buiten kantoortijden)

Is er sprake van een calamiteit of een noodgeval in de openbare ruimte buiten kantooruren, zoals een rioolstoring, omgevallen boom, aanrijding of schade? Bel dan het speciale storingsnummer: 06 - 13 98 12 87 (Deze link gaat naar een andere website). Dit telefoonnummer is echt alleen bedoeld om te bellen buiten kantooruren (wat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag) voor het melden van noodgevallen of in het geval van spoed.

Klacht evenement

Heb je een klacht over geluidsoverlast van een evenement, dan kun je dit melden:

Overlast door rook

Heb je last van houtrook in jouw omgeving? Probeer dan eerst in gesprek te gaan met de veroorzaker. Op de website van Milieu Centraal (Deze link gaat naar een andere website) staat stap voor stap wat je kunt doen.

Melding criminaliteit

Zie je iets wat niet deugt of wat lijkt op crimineel gedrag? Een drugsdeal bijvoorbeeld tussen twee auto's op een parkeerplaats of een woning waar officieel niemand woont, maar waar toch vaak mensen in en uit lopen? Aarzel niet, meld signalen van verdachte situaties:

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?