Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Melding of klacht woonomgeving (MOR)

Meld kapotte straatverlichting (Deze link gaat naar een andere website)

Een kapotte straatlantaarn meld je met bovenstaande knop.

Is er iets anders stuk bij jou in de buurt? Ligt bijvoorbeeld een stoeptegel los? Of heb je een opmerking over het (onderhoud van) groen in jouw straat? Of wil je zwerfafval melden? Gebruik dan onderstaande knop 'Doorgeven Melding Openbare Ruimte (MOR)'.

Heb je een DigiD? Gebruik dan het digitale formulier om een MOR-melding te doen met DigiD.

De openbare ruimte (woonomgeving) is een verzamelnaam voor plekken die wij allemaal gebruiken en die onder het beheer van de gemeente vallen. Zoals pleinen, straten, sportvelden en parken.

Noodgeval (buiten kantoortijden)

Is er sprake van een calamiteit of een noodgeval in de openbare ruimte buiten kantooruren, zoals een rioolstoring, omgevallen boom, aanrijding of schade? Bel dan het speciale storingsnummer: 06 - 13 98 12 87. Dit telefoonnummer is echt alleen bedoeld om te bellen buiten kantooruren (wat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag) voor het melden van noodgevallen of in het geval van spoed.

Klacht evenement

Heb je een klacht over geluidsoverlast van een evenement, dan kun je dit melden:

Overlast door rook

Heb je last van houtrook in jouw omgeving? Probeer dan eerst in gesprek te gaan met de veroorzaker. Op de website van Milieu Centraal (Deze link gaat naar een andere website) staat stap voor stap wat je kunt doen. Lukt dat niet, dan kun je een melding maken via De Stookwijzer (Deze link gaat naar een andere website).

Melding criminaliteit

Zie je iets wat niet deugt of wat lijkt op crimineel gedrag? Een drugsdeal bijvoorbeeld tussen twee auto's op een parkeerplaats of een woning waar officieel niemand woont, maar waar toch vaak mensen in en uit lopen? Aarzel niet, meld signalen van verdachte situaties:

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?