Melding of klacht woonomgeving (MOR)

Is er iets stuk bij u in de buurt? Ligt een stoeptegel los? Heeft u een opmerking over het onderhoud van groen in uw straat?

Meld kapotte straatverlichting (Deze link gaat naar een andere website)

Heeft u een DigiD? Gebruik dan het digitale formulier om een MOR-melding te doen met DigiD.

De openbare ruimte (woonomgeving) is een verzamelnaam voor plekken die wij allemaal gebruiken en die onder het beheer van de gemeente vallen. Zoals pleinen, straten, sportvelden en parken.

Noodgeval (buiten kantoortijden)

Is er sprake van een calamiteit of een noodgeval in de openbare ruimte buiten kantooruren, zoals een rioolstoring, omgevallen boom, aanrijding of schade? Bel dan het speciale storingsnummer: 06 - 13 98 12 87. Dit telefoonnummer is echt alleen bedoeld om te bellen buiten kantooruren (wat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag) voor het melden van noodgevallen of in het geval van spoed.

Klacht evenement

Heeft u een klacht over geluidsoverlast van een evenement, dan kunt u dit melden:

Overlast door rook

Hebt u last van houtrook in uw omgeving? Probeer dan eerst in gesprek te gaan met de veroorzaker. Op de website van Milieu Centraal (Deze link gaat naar een andere website) staat stap voor stap wat u kunt doen. Lukt dat niet dan kunt u een melding maken via De Stookwijzer (Deze link gaat naar een andere website).

Ideeënbus

Heeft u een goed idee om uw leefomgeving te verbeteren? Of u heeft een tip om onze dienstverlening nog beter te maken? 

Melding criminaliteit

Ziet u iets wat niet deugt of wat lijkt op crimineel gedrag? Een drugsdeal bijvoorbeeld tussen twee auto's op een parkeerplaats of een woning waar officieel niemand woont, maar waar toch vaak mensen in en uit lopen? Aarzel niet, meld signalen van verdachte situaties:

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?