Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Energiebesparingsadvies

Wilt u graag duurzamer wonen, duurzamer leven? Maar weet u niet waar, of hoe u moet beginnen? Ga dan naar het energieloket van Maashorst.

Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim (Deze link gaat naar een andere website) is het energieloket voor Maashorst. U kunt hier terecht met al u vragen over energie besparing. Ze helpen u graag.

Iedereen doet wat

Pak de fiets naar werk of laat uw vloer isoleren. Besparen doet u op uw manier. En er zijn veel mogelijkheden. De Rijksoverheid is in 2019 een campagne gestart: ‘Iedereen doet wat’. Het helpt bij het maken van duurzame keuzes in en rond het huis. Iedereen kan iets bijdragen: groot of klein, goedkoop of duurder. De vraag is niet of u iets kunt doen, maar wat u kunt doen. Kijk voor meer informatie op de website van Iedereen doet wat (Deze link gaat naar een andere website).

Energiesubsidiewijzer

Een compleet overzicht van duurzame subsidies en financieringsmogelijkheden vindt u op de website van de Energiesubsidiewijzer (Deze link gaat naar een andere website).

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?