Let op: Op Koningsdag (27 april) is de Milieustraat gesloten en wordt er geen afval aan huis ingezameld. Het ophalen vindt op een andere dag plaats. Check hiervoor je afvalkalender.

Inlichtingen nalatenschapsonderzoek aanvragen

Let op: alleen notarissen kunnen via deze pagina online inlichtingen opvragen voor een nalatenschapsonderzoek.

Als iemand overlijdt, gaat zijn vermogen over op één of meerdere erfgenamen. Voor de afwikkeling van een nalatenschap kun je als notaris inlichtingen aanvragen.

Online aanvraag met e-Herkenning

Je hebt eHerkenning niveau 2 en jouw KvK-vestigingsnummer nodig voor de online aanvraag. Klik op de knop 'Inlichtingen aanvragen'.

Inlichtingen aanvragen (Deze link gaat naar een andere website)

Online aanvraag zonder e-Herkenning

Je kunt de aanvraag ook digitaal doen zonder e-Herkenning. Houd er dan rekening mee dat je een (door de notaris) ondertekende brief op logopapier moet toevoegen. Klik op de knop 'Inlichtingen aanvragen zonder e-Herkenning'.

Inlichtingen aanvragen zonder e-Herkenning (Deze link gaat naar een andere website)

Kosten aanvraag

€ 62,80 enkel, verzoek inclusief onderzoek kinderen kost € 124,60

Je betaalt voor iedere opgevraagde familiegroep van de betrokken overledene afzonderlijk. Bijvoorbeeld voor overleden kinderen, ouders, broers- en zussen. Je betaalt voor het behandelen van de aanvraag, niet voor de persoonskaart zelf. Je krijgt het geld niet terug als blijkt dat de persoonskaart niet in Gemeente Maashorst te vinden is.

Duur

Meer informatie

Heb je vragen? Bel dan 0413-281 911 en vraag naar een medewerker Burgerzaken.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?